Harbo skola i Heby vinner BTJ:s SETT-tävling

Publicerat av BTJ den 8 maj 2024 08:53:47 CEST
BTJ

sett2024_BTJS_blurr
Skolorna som mötte BTJ  på SETT-mässan kunde tävla om en digital utbildning. Foto: BTJ
Under SETT-mässan kunde skolor tävla om en gratis digital BTJ-utbildning till hela skolan. Vinnare blev Harbo skola i Heby.

– Igår hade vi arbetsplattsträff och kunde då bestämma oss tillsammans, berättar rektor Alexandra Gustafsson via mejl.

Det som skulle beslutas var vilken av BTJ:s nuvarande 13 olika digitala utbildningar som skolan skulle utgöra skolans vinst.

BTJ producerar digitala utbildningar för de som jobbar i och med skolor, bibliotek och förskolor. De genomförs alltid av personer med lång professionell erfarenhet från branschen.

– Våra utbildningar är populära eftersom de är ett smidigt och kostnadseffektivt sätt att kompetenshöja för alla inom en organisation som vill lyfta sitt kunnande inom något område, säger Staffan Dykes, som är ansvarig för utbildningar på BTJ.

Varje utbildning har en till två timmar rörligt material fördelat på tre till fem avsnitt. Det ingår även reflektionsfrågor, läslistor och annat extramaterial beroende på utbildning.

Personalen på Harbo skola valde ”Happenings som arbetsmetod”, om aktiviteter och aktivering som kan göra skolbiblioteket till en arena för språkutveckling.

Stort grattis till Harbo skola i Heby!

Läs mer om våra utbildningar här.

Ämnen: Utbildningar